“CUMHURİYET DEĞERLERİ IŞIĞINDA ÇALIŞIYORUZ”
Ziyaret programının ilk durağı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Didim Şubesi oldu. Dernek Başkanı Yusuf Durmuş ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Hatice Gençay ve Meclis Üyeleri, derneğin kentte yürüttüğü toplumsal çalışmalar hakkında bilgi aldı ve güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Görüşmede sıcak ve yapıcı bir atmosfer oluşurken, Dernek Başkanı Durmuş, “Nazik ziyaretleri için Belediye Başkanımız Hatice Gençay’a teşekkür ediyoruz.” dedi.
Başkan Hatice Gençay, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Didim’e kattığı değerleri vurgulayarak, “Cumhuriyetimizin temel ilkeleri ve Atatürk’ün aydınlanmacı vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu değerleri yaşatma konusunda kentimizin tüm paydaşlarıyla omuz omuza olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
GENÇ İŞ İNSANLARIYLA PROJE İSTİŞARESİ
Başkan Hatice Gençay’ın gün içindeki ikinci ziyareti Didim Genç İş İnsanları Derneği’ne (DİGİAD) oldu. Dernek Başkanı Mustafa Teke ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Hatice Gençay, ilçenin ekonomik gelişimine katkı sunacak yatırımlar, genç girişimcilere yönelik destekler ve belediyenin önümüzdeki süreçte hayata geçireceği projeler üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.
Toplantıda, genç iş insanlarının önerileri alınırken, ortak çalışma alanlarına ilişkin karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Başkan Hatice Gençay, Didim’in ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirecek her projede STK’larla iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
“PAYDAŞLARIMIZLA SÜREKLİ İLETİŞİM HÂLİNDE OLACAĞIZ”
Ziyaret programının son durağı Didim Derneği oldu. Dernek Başkanı Filiz Hekimoğlu ve üyeleriyle buluşan Başkan Hatice Gençay, kent yönetiminde şeffaflık, diyalog ve katılımcılığı esas aldıklarını ifade etti.
Başkan Hatice Gençay, “Didim’i büyütmek, güçlendirmek ve geleceğe hazırlamak için kentimizin tüm paydaşlarıyla sürekli iletişim hâlinde olacağız. STK’larımızın toplumsal duyarlılığa yönelik çalışmaları, Didim’in sosyal dokusunu güçlendirirken, bizlerin de hizmet planlamasına önemli katkılar sağlıyor.” dedi.
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın kent genelindeki temaslarını önümüzdeki günlerde de artırarak sürdüreceği bildirildi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.