Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli Büyükşehir’den engelsiz gönüllere masallı dokunuş

Denizli Büyükşehir’den engelsiz gönüllere masallı dokunuş

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2026 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2026 12:51
Kaynak: IGF
Denizli Büyükşehir’den engelsiz gönüllere masallı dokunuş

Denizli Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi, Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında “Bir Masal, Bin Mesel” başlığıyla düzenlenen programa ev sahipliği yaptı.

DENİZLİ (İGFA) - Masal dinletisinde, otizmli bireyler ve aileleri masalların iyileştirici gücüyle bir araya geldi. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Duru’nun anlatımıyla gerçekleştirilen dinletide, kadim masallar otizmli çocukların ve gençlerin dünyasına misafir oldu.

Doç. Dr. Duru’nun interaktif ve etkileyici sunumu, katılımcılara hem duygusal hem de öğretici anlar yaşattı.

KIRMIZI AKSESUARLARLA FARKINDALIK MESAJI VERİLDİ

Dünya genelinde kabul gören “Otizme Kırmızı Işık Yak” kampanyasına destek amacıyla düzenlenen program sonunda katılımcılara günün anısına küçük hediyeler takdim edilirken, aileler bu tür etkinliklerin sosyal uyum sürecine katkısından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.